Leer
Ontdek
Beleef
Reflecteer
Presenteer

Wie ben ik?

 

Weet jij heel goed wie je bent? Waar liggen jou kwaliteiten? Wat is nu ECHT jouw 'energie'? Neenee, ik heb het niet over aangeleerde vaardigheden! Ik heb het over de kracht in jou die werkelijk uitstraling heeft. Iets wat je vanuit je oorsprong al in je hebt. 

Als je heel goed weet wie je bent en waar je kracht ligt dan kun je dat inzetten en het zal ook effect hebben. Uiteraard mits je het inzet in de juiste omgeving. Binnen het juiste werkveld. Natuurlijk kun je ook vaardigheden aanleren die niet helemaal bij je passen en ook die zullen kunnen werken echter... Grote kans dat je op gaat branden omdat het een bepaalde basisenergie mist terwijl het tegelijkertijd wel energie vreet! Veel mensen kampen deze tijd met burn-out klachten. En het is oh zo duidelijk dat als je datgene doet waar echt je passie ligt,  je energie eerder zal stijgen dan dat deze daalt! Dus, waar gaan jouw ogen van glinsteren? Waar kunnen ze jou 's nachts voor wakkermaken? Wie ben je echt? Een hele belangrijke vraag.

Verder is zelfkennis ook een bescherming om ervoor te zorgen dat jij jouw vitaliteit nauwkeurig bewaakt. Waar liggen je grenzen? Hoe blijf je gezond en vitaal?